TRANSPORT GRATUIT la comenzile de peste 150euro!

*cu exceptia acumulatorilor si stalpilor solari

Politica de confidentialitate

Alternative Pure Energy SRL in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.AlternativePureEnergy.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Alternative Pure Energy SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.AlternativePureEnergy.ro , precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile din domeniul www.AlternativePureEnergy.ro si pentru care Alternative Pure Energy SRL are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste website-uri (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si website-ul www.AlternativePureEnergy.ro vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri in cele ce urmeaza.

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

Definitii

a. date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

b. prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

c. stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

d. sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;

e. operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

f. tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;

g. destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;

h. date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;

i. date de tip „business contact” – date care includ numele, numarul de telefon sau adresa e-mail. Datele de tip „business contact” nu intra in categoria datelor cu caracter personal;

j. date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Colectarea de date cu caracter personal

Alternative Pure Energy SRL poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.AlternativePureEnergy.ro cere informatii prin careva putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip „business contact”.

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

• Pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat;

• Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.

In diferite sectiuni din Site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip „business contact”, iar Alternative Pure Energy SRL le va putea utiliza in scopul comunicarii directe, fara a le transmite tertilor.

Alternative Pure Energy SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege.

Alternative Pure Energy SRL nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe Site-ul www.AlternativePureEnergy.ro si in urmatoarele scopuri:

• facturarii produselor/serviciilor comandate de catre dumneavoastra;

• livrarii acestora.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de investigatii legale/litigii/dispute privind fraudele la plat catre institutiile abilitate conform prevederilor Legii 677/2001, catre institutiile abilitate.

Utilizarea datelor statistice si datelor anonime

Alternative Pure Energy SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri:

• realizarii de analize/rapoarte;

• promovarii, ofertarii produselor/serviciilor oferite de catre Alternative Pure Energy SRL.

Securitatea datelor colectate

Alternative Pure Energy SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

Serverele pe care Site-urile sunt gazduite sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, si daca este cazul, aplicam upgrade sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia Alternative Pure Energy SRL, este periodic analizata din punct de vedere al securitatii.

Legaturi externe

Site-urile pot contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului Alternative Pure Energy SRL, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de Alternative Pure Energy SRL.

Minori

Alternative Pure Energy SRL poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati un Site o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Impunerea acestei Politici de Confidentialitate

Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre Armand Consulting SRL si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati.

Termeni si conditii de utilizare

Va rugam sa accesati si sectiunea Termeni si conditii de utilizare care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.

Legislatie

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Alternative Pure Energy SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Alternative Pure Energy SRL.