TRANSPORT GRATUIT la comenzile de peste 150euro!

*cu exceptia acumulatorilor si stalpilor solari

Cum-Cumpar

Cum cumpar

Am creat CalorServ pentru a veni in ajutorul tuturor clientilor nostri prezentandu-le principalele categorii de produse comercializate. Experienta detinuta in domeniul instalatiilor termice si de ventilare ne permite sa facem cele mai potrivite alegeri.

Pentru cunoscatori

Calor iti pune la dispozitie oferta completa de echipamente si accesorii necesare oricarui tip de instalatie termica sau de ventilare, indiferent care este destinatia lor, rezidentiala sau industriala.

Daca lucrezi in domeniul instalatiilor termice sau ai cunostintele necesare operarii unor astfel de echipamente iti oferim ocazia sa le alegi direct si sa le comanzi on-line pe www.calor.ro.

Iti poti selecta singur produsul dorit avand la dispozitie intreaga oferta Calor de produse si accesorii. Pentru a putea gasi obiectul dorit poti cauta dupa producator sau dupa categoria de produse.

Dupa ce ai gasit produsul dorit, ai posibilitatea de a te informa asupra detaliilor tehnice, pentru a verifica daca se potriveste cu cerintele tale. Iar pentru a plasa o comanda trebuie sa completezi formularul atasat cu datele cerute. Poti opta pentru oricat de multe produse, indiferent de tipul acestora intr-o singura comanda.

PRETURILE AFISATE IN SITE NU INCLUD TRANSPORTUL LA BENEFICIAR. TRANSPORTUL SE POATE FACE CU UN CURIER RAPID SAU POATE FI RIDICAT DE CLIENT DE LUNI pana VINERI INTRE ORELE 8:00 SI 16:00

 
 

Plata în rate

 

 

 

CREDIT BRD FINANCE IFN S.A. – Conteaza pe sprijinul nostru, indiferent de alegerea ta!

 

Credit Solutia Avantaj –  maximum 110 zile fara costuri

   • 0% dobanda, in timpul perioadei de gratie de pana la 110 zile
   • Maximum 110 zile la dispozitie pentru alegerea celei mai convenabile optiuni de rambursare:

      

Rambursarea integrala fara costuri intr-o singura transa, in timpul perioadei de gratie de 110 zile (caz în care se va contacta telefonic serviciul Relaţii Clienţi BRD Finance – 021.301.48.26 pentru anuntarea platii)

 • Fara comision de analiza dosar
 • Dobanda fixa pe toata perioada creditului
 • Acordare rapida a creditului, in cel mult 2 ore
 • Asigurare optionala* de viata pentru evenimente neprevazute

*asigurarea de viata este optionala in conditiile prezentarii unui girant

 

 

Informatii utile:

– Creditul se acordă persoanelor eligibile (salariati, pensionari, PFA) cu varsta cuprinsa intre 18 – 69 ani
– Venitul minim acceptat este de 400 lei pentru salariati si pensionari si 500 lei pentru activitati independente

 

Cum obtii creditul  BRD FINANCE  in 2 ore ?

 

1.             Lansezi comanda si selectezi  „Plata in rate, prin credit BRD FINANCE „

2.              Completezi formularul de credit si adeverinta de venit si le trimiti impreuna cu restul documentelor pentru credit la creditonline@brd.ro

Trimiterea formularului de credit echivaleaza cu acordul implicit pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de catre BRD Finance.

Dimensiunea atasamentului trebuie sa fie de maximum 1,9 MB, iar daca este cazul, poti sa trimiti mai multe e-mail-uri avand acelasi subiect.

3.             Un operator BRD Finance te va contacta in cel mai scurt timp posibil si iti va transmite daca ai ti s-a aprobat creditul.

4.             Indiferent unde locuiesti, stabilesti impreuna cu operatorul BRD FINANCE IFN S.A. unde vrei sa semnezi contractul de credit.

Poti sa semnezi contractul:
a.    la tine acasa sub indrumarea consilierilor BRD Finance IFN S.A.
b.    in orice locatie BRD Finance IFN S.A., cea mai apropiata de tine

         5.   CALOR  iti va expedia produsele la tine acasa, in cel mai scurt timp posibil.

 Fluxul prezentat se aplica in cazul clientilor acceptati in urma analizei situatiei personale si financiare, care au trimis documentatia corespunzatoare.

 


Care sunt documentele necesare obtinerii creditului ?


Salariati:

1.      actul de identitate

2.     adeverinta de salariu, pe care o puteti descarca de aici

3.     ultima fisa fiscala

4.     formularul de credit, pe care il puteti descarca de aici

 

Pensionari:

1.      actul de identitate

2.      talonul de pensie   

3.      decizia de pensionare

4.     formularul de credit, pe care il puteti descarca de aici

 

Persoane Fizice Autorizate:

1.      actul de identitate

2.      autorizatie de functionare

3.      copie CUI 

4.      declaratie de impunere pentru anul in curs

5.      certificat fiscal 

6.      formularul de credit, pe care il puteti descarca de aici

 

Unde si cum platesti ratele?

 • cu numerar la orice agentie BRD-Groupe Societe Generale, la comerciantii care afiseaza semnul Simplis Facturi , precum si la oficiile Postei Romane
 • fara sa te deplasezi, prin debit direct, daca ai cont deschis la BRD-Groupe Societe Generale
 • la ATM-urile BRD-Groupe Societe Generale
 • prin ROBO-BRD si serviciul BRD-NET

Mai multe detalii poti obtine de la operatorii de credite BRD Finance:
e-mail creditonline@brd.ro
telefoane 021-200.3015, 021-200.3016,  021-200.3017
program BRD Finance: luni – vineri 9.00 – 17.00

 

Exemplu de rambursare a unui produs in valoare de 3.000 lei:

 • In cazul rambursarii integrale**, intr-o singura transa, in timpul perioadei de gratie de pana la 110 zile, DAE este 0%

Exemplu de rambursare a unui produs de 3.000 lei achitat prin „CREDIT SOLUTIE AVANTAJ” in timpul perioadei de maximum 110 de zile de gratie: dobândă anuală fixă=0%; DAE=0%; valoarea ratei unice =3.000 lei; durata=pana la 110 zile, in functie de data semnarii contractului; costul total al creditului=0 lei; valoarea totală a creditului=3.000 lei; valoarea totală platibilă= 3.000 lei. La calcularea ratei lunare, nu s-a inclus asigurarea de viaţă, aceasta fiind optionala in conditiile prezentarii unui girant. Prezentele informaţii sunt orientative şi nu au valoare contractuală.

 • In cazul rambursarii in rate fixe, dupa expirarea perioadei de gratie de pana la 110 zile:

Exemplu de rambursare a unui produs de 3.000 lei achitat prin „CREDIT SOLUTIE AVANTAJ”, dupa expirarea perioadei de maximum 110 de zile de gratie: dobândă anuală fixă=9,9%; DAE=43,63%; rată lunară=147,32 lei; durata contractului de credit=36 luni; costul total al creditului=2.303,52 lei (ce include comisionul lunar de administrare de 2,65% aplicat la soldul curent al creditului); valoarea totală a creditului=3.000 lei; valoarea totală platibilă= 5.303,52 lei. La calcularea ratei lunare, nu s-a inclus asigurarea de viaţă, aceasta fiind optionala in conditiile prezentarii unui girant. Prezentele informaţii sunt orientative şi nu au valoare contractuală. Pentru modificări la nivelul valorii finanţate şi/sau al duratei creditului, vă rugăm să solicitaţi detalii operatorilor de credit.

**Rambursarea integrala (intr-o singura transa) a creditului in perioada de gratie de pana la 110 zile se poate face pana cel tarziu in prima zi lucratoare a lunii primei scadente, caz in care se va contacta telefonic serviciul Relatii Clienti BRD Finance (021-301.48.30) pentru anuntarea platii. De exemplu, daca

 

 

  

 

 

 

Transport (URGENT Curier): 

13,1 LEI (inclus TVA) cost curier, 1 Kg inclus
+ 0,952 LEI/Kg (inclus TVA) pentru Kg suplimentare
+ 0,833 LEU/Km (inclus TVA) in afara oraselor din reteaua
Taxa ramburs 11,9 Lei (TVA inclus) (doar pentru platile cash)

Greutatea volumetrica se calculeaza dupa formula: lungime x latime x inaltime ( masurate in cm ) / 6000. Greutatea volumetrica se calculeaza in cazul coletelor a caror greutate reala este mai mica decat greutatea determinata din formula mentionata. Pentru pretul exact va rugam contactati departamentul ofertare.

GREUTATEA care se ia in calcul PENTRU TRANSPORT va fi maximul dintre greutatea reala si cea volumetrica.

Exemplu de calcul valoare transport:

Pentru un rezervor de plastic cu urmatoarele dimensiuni:Lxlxh = 120 cm x 80 cm x 100 cm si greutate reala = 85 kg, vom calcula Greutatea Volumetric:

Greutate Volumetrica: 120x80x100 / 6000 = 160 kg volumetrice.

Deoarece GV este mai mare decat greutatea reala (de 85 kg) transportul va fi: 159 kg x 0.952 ron/kg + 13.1 lei/primul kg = 164,4 RON (pret valabil oriunde in tara unde exista depozit URGENT CURIER – vezi site-ul transportatorului)

 

Pentru necunoscatori (persoane fizice) :

La cerere specialistii si/sau partenerii firmei CALOR pot presta contra-cost si activitati adiacente procesului de vanzare cum ar fi:  proiectare, executie, montaj, consultanta, etc.

Tarifele pentru :  proiectare, executie si montaj pot fi evaluate numai dupa o vizita la fata locului a specialistilor autorizati.
Pentru serviciile de: proiectare, executie sau montaj pentru o evaluare corecta a costurilor acestor servicii este necesara o deplasare a unui specialist care se tarifeaza functie de distanta.

PENTRU STABILIREA UNOR SOLUTII TEHNICE OPTIME PUTETI APELA LA SERVICIILE NOASTRE INTERNE DE CONSULTANTA, CARE FUNCTIE DE COMPLEXITATE, SE TARIFEAZA (fara TVA)  ASTFEL:

Directori (comercial, tehnic, marketing) 200 EURO/ora
Inginer senior (Senior engineer) (peste 10 ani experienta in domeniu) 100 EURO/ora
Inginer experienta medie (Junior engineer) (peste 3 ani experienta in domeniu)         80 EURO/ora
Consultant vanzari 40 EURO/ora

Serviciile suplimentare contra-cost oferite de societatea noastra trebuiesc achitate anticipat.

IN CAZUL ACHIZITIONARII PRODUSELOR DE LA FIRMA NOASTRA, CONTRAVALOAREA SERVICIILOR DE CONSULTANTA VA FI DEDUSA ULTERIOR DIN COSTUL ECHIPAMENTELOR FACTURATE DE S.C.CALOR S.R.L.

Nota: Suma dedusa pentru serviciile de consultanta achitate anticipat nu poate depasi 5% din valoarea facturii.